Mezitli Sahillerinde Güvenlik Önlemleri Alındı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, üzücü olayların yaşanmaması için sahillere uyarıcı tabelalar yerleştirerek, şeritler çekti.Mezitli Belediyesi, deniz sezonunun açılmasıyla ile birlikte bu yaz da denizde boğulma olaylarının önüne...

Mezitli Sahillerinde Güvenlik Önlemleri Alındı
Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, üzücü olayların yaşanmaması için sahillere uyarıcı tabelalar yerleştirerek, şeritler çekti.
Mezitli Belediyesi, deniz sezonunun açılmasıyla ile birlikte bu yaz da denizde boğulma olaylarının önüne geçebilmek amacıyla sahil şeridi üzerine uyarıcı tabelalar yerleştirip, gerekli yerlere şerit çekerek güvenlik önlemlerini aldı. Zabıta ekipleri, yaz dönemi boyunca serinlemek amacıyla denize giren vatandaşların can güvenliği için tehlike oluşturan yerlerde gerekli düzenlemeleri yaptı. Çalışmalar, Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner ve Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Bal’ın denetimde gerçekleştirildi.
Sahildeki düzenlemelerle ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede yaşayan vatandaşlar için sahil şeridini daha güvenli hale getirmek adına gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti. Tarhan, "Havaların ısınmasıyla birlikte halkımız sahillere gelecektir. Daha önceki senelerde olduğu gibi üzücü olayların yaşanmaması için sahilde gereken her türlü önlemimizi aldık. Özellikle boğulma olaylarının en sık görüldüğü yer olan Soli sahili kıyı şeridine uyarıcı levhalarımız yerleştirildi. Bu alandaki denizde girdap oluşan bölümlere de güvenlik şeridi çekildi. Ayrıca sahile konulan levhaları Türkçe, İngilizce ve Arapça üç farklı dilde hazırladık. Vatandaşlarımızın uyarı levhalarını ve güvenlik şamandıralarını dikkate almalarını önemle rica ediyorum’’ dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER