MEÜ'lü Öğrenciler Semineri Bastı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi tarafından TRT'nin 50. yılı kapsamında düzenlenen 'Medya Seminerleri'nde gerginlik yaşandı. Seminere İletişim Fakültesi öğrencileri dışında öğrenci alınmazken, dışarıda kalan öğrenciler duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine özel güvenlik görevlileri ile arbede yaşayan öğrenciler, konferans salonuna girmek istedi.

MEÜ'lü Öğrenciler Semineri Bastı
MEÜ Uğur Oral Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere; Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, MEÜ Rektörü Süha Aydın, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı.

Seminere İletişim Fakültesi dışında öğrenci alınmadı. Bunun üzerine dışarıda kalan ve özellikle 19 Aralık'taki rektörlük işgali sonrası haklarında soruşturma açılan öğrenciler duruma tepki gösterdi. Öğrenciler, özel güvenlik görevlileri ile arbede yaşayarak zorla içeriye girmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Bu sırada seminerde bulunan bir öğrenci sloganlar atmaya başladı. Öğrenci, sivil polisler tarafından dışarı çıkarılırken, program normal olarak sonlandırıldı. 
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER