Yenişehir Belediyesinden Festivale Destek

Yenişehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısında “17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne 120.000 TL destek teklifi, oy birliği ile kabul edildi.

Yenişehir Belediyesinden Festivale Destek

         “17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali” Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Tarsus, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli Belediye Başkanlıkları ve ilimizdeki Meslek Odaları’nın katkılarıyla 14 Nisan-8 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olup ilimizin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra uluslararası tanıtımına da imkan sağlamaktadır.

         “Yenişehir Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne destek olmaya devam ediyoruz diyen Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; kentimizde gerçekleştirilen festivallere, sempozyumlara, kongrelere ve bilimsel toplantılara imkanlarımız dahilinde destek olmaya özen gösteriyoruz. Gerçekleştirilecek olan 17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ne dünyaca ünlü sanatçıların gelmesi ile tüm Mersinli hemşerilerimiz bu sanatçıları izleme şansına sahip olabileceklerdir” dedi.

         Aynı oturumda Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak, Burun, Boğaz Anabilim Dalı’nın 16-17 Şubat 2018 tarihinde düzenleyeceği Mersin Otoloji ve Odyoloji Günleri 2. Endoskopik Kulak Cerrahisi Kongresine destek verilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER