Matbaacılar Odası'ndan Dİnçer'e Ziyaret

Mersin Matbaacılar Odası’nın geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunda üyelerinden aldığı güven oyu ile yeniden başkan seçilen Bora Tuğay ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i makamında ziyaret ettiler.

Matbaacılar Odası'ndan Dİnçer'e Ziyaret

Başkan Tuğay ziyaretinde temsil ettiği matbaacı reklamcı kesimi başta olmak üzere il genelinde hizmet veren esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine gösterdiği duyarlılıktan dolayı günün anısına Başkan Dinçer’e bir buket çiçek taktim etti.

Başkan Dinçer’de Mersin Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tuğay ve yönetim kurulu üyelerince gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirdi. Tuğay ve ekibini üyelerinin güven oyu ile yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Başkan Dinçer, “Reklamcı ve matbaacı esnafının sorunlarını yakından takip eden ve çözümü konusunda gerek üste kuruluş olarak bizlerle, gerekse vergi dairesi ile müşterek çalışmalar içerisinde olan genç ve dinamik bir başkanımız ile yönetim kurulu üyelerimiz var. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Mersin Matbaacı ve reklamcı esnafının dükkan dükkan gezerek sektöre darbe vuran çantacılar başta olmak üzere sorunlarını yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Dinçer, “Artık büyükşehirlerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte organize matbaalar çoğaldı. Çok daha az maliyetlere işler yapılabiliyor. Bunun yanı sıra ekonomik sıkıntılar ve gelişen teknolojiden kaynaklı sorunlar var. Hep birlikte bu sorunların üstesinden gelmek üzere iş birliği içerisinde çalışacağız. Bu nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, tüm yönetim kurulu üyeleri ile başkanımıza yeni görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER