Emre Belözoğlu'nun Lig TV'yi kızdıran tavrı

Beşiktaş - Fenerbahçe maçının ardından Lig Tv spikerinin maçla ilgili sorularına Emre Belözoğlu "Beşiktaş'ı tebrik ederim" şeklinde kısa bir yanıt verip konuşmak istemediğini söylemesi, Şansal Büyüka'yı kızdırdı.

Emre Belözoğlu'nun Lig TV'yi kızdıran tavrı

Beşiktaş - Fenerbahçe maçının ardından Lig Tv spikeri Mehmet Topal ile konuştuktan sonra mikrofonu Emre Belözoğlu'na uzattı. Spikerin maçın bir değerlendirmesini yapmasını istediği Emre "Beşiktaş'ı tebrik ederim" diye kısa bir yorumda bulundu. Bunun üzerine Lig Tv spikeri başka bir soru sormak istemesi üzerine Emre, "Başka bir şey konuşmak istemiyorum" diyerek yayını terketti.

BÜYÜKA ÇILDIRDI

Emre'nin bu davranışı Lig Tv'de yayınlanan Maraton programı sunucusu Şansal Büyüka ve yorumcuların tepkisini çekti. Büyüka, "Ben Emre'nin dediğinden birşey anlamadım, siz anladınız mı?" diye sorduktan sonra "Madem konuşmayacaktın neden yayına geldi? Beşiktaş'ı tebrik edecekse gidip soyunma odasında bunu yapabilirdi" diyerek tepkisini dile getirdi.

HAKAN ŞÜKÜR VE TÜMER METİN DE TEPKİ GÖSTERDİ

Ardından söz alan Hakan Şükür de Emre'ye bu yaptığı hareketi yakıştıramadığını belirterek "Emre'nin bu yaptığı tavır gibi" dedi. Tümer Metin de "kesinlikle bir tavır" diyerek net konuştu.

AYKUT KOCAMAN DA KISA KESTİ

Büyüka'nın "yeni moda bu artık" dediği olayın üzerine bu kez canlı yayına Aykut Kocaman bağlandı. Kocaman da Emre gibi "Söyeleyecek fazla bir şey yok, bugünlük bu kadar yeter, Beşiktaş'ı tebrik ederim" şeklinde kısa bir yanıt verip yayını terkedince Büyüka "yeni moda, yeni moda" diyerek tepki gösterdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER