Büyükşehir'den Silifke Kırsal Mahalle Yollarına Neşter

Mersin Büyük Şehir Belediyesi, Silifke'nin Kırsal Mahallelerinde yağışlardan ve zamanla aşınan yolların bakım ve onarımlarını yaparak ulaşım sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor.

Büyükşehir'den Silifke Kırsal Mahalle Yollarına Neşter

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile Silifke İlçesi’nin Karahacılı, Bükdeğirmeni ve Ekşiler Mahallelerinde yaşanan ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor.

Silifke’nin Ekşiler Mahallesi’nde de yıllardır sorunlu ve dar olan 5 bin 200 metrelik yolun asfalt çalışmalarına başlayan ve malzeme dökümünü gerçekleştiren ekipler, sıkıştırma tamamlandığında asfalt dökerek, yol çalışmasını tamamlayacak

Bükdeğirmeni ve Karahacılı Mahallesi’nde kapanan yollar, hem ulaşıma açıldı, hem de genişletildi

Silifke İlçesi’nin Bükdeğirmeni Mahallesi’nde 5 mahallenin kullandığı grup yolu, her yağış sonrası selden dolayı kapanıyordu. Büyükşehir ekipleri, dere yatağına 8 adet 1,5’luk baks yerleştirerek, yağış sonrası yaşanan sel felaketlerini engelledi. Yol, hem 300 metre genişletildi, hem de yurttaşların yaşadığı mağduriyet giderildi.

Derkuş: “Çalışmalarımız sürüyor”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ceren Derkuş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in isteği doğrultusunda, ekibimizle birlikte çalışmalarımız sürüyor. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER