Fransa, Covid-19 "dördüncü dalgaya girdi"

Fransa Hükümet sözcüsü, pandemide dördüncü dalgaya girdiklerini açıkladı

Fransa, Covid-19 "dördüncü dalgaya girdi"

Covid-19:

Gabriel Attal'a göre "dördüncü dalgaya girdik"

Hükümet sözcüsü, bir hafta içinde, etki oranının "yaklaşık %125 oranında" arttığını duyurdu ve Delta varyantının, en son taramaya göre Fransa'daki bulaşma oranı %80'ini temsil ettiğini, daha önce böyle bir artış görülmedi!"açıklamasında bulundu. 
Fransa sağlık bakanı hükümet sözcüsü, pandemide dördüncü dalgaya girdiklerini açıkladı.

Bir hafta içinde coronavirüs yayılım etki oranının yaklaşık %125 arttığını duyurdu.

Fransa’da son bulaşıkların %80’in Delta varyantının oluşturduğu ortaya çıktı. Aşı dinamiğine hangisinin yanıt verdiği endişesi oluştu.

" Virüsle dördüncü dalgası girmiş, " Hükümet sözcüsü Gabriel Attal "açıklayan Pazartesi, 19 Temmuz'da Bakanlar Kurulu bırakarak söyledi salgının dinamikleri daha hızlı bir dalga ve daha dik yamaç daha birlikte, son derece güçlü öncekilerin hepsi ”. Bir hafta içinde, etki oranı " yaklaşık %125 " artarken, Delta varyantının en son taramaya göre Fransa'daki bulaşma oranının %80'ini temsil ettiğini açıkladı.

Aşılamada son durum:

Fransız devlet başkanı, aşı kampanyasını hızlandırmak için sağlık kartını gevşetmeye hazır. Eylül başında 43 milyon Fransız insanının aşılanması umuluyor.

Öldürücü yaz mı?

Toplumsal bünyeyi saran moral bir eziyet, izlenen salgın durumu. Yanıcı bir iklim, emirler ve zıtlıklardan tükenmiş bir halk.
Fransa’da durum çok endişe verici…
(Le Figaro)

Toplum olarak bizim de daha dikkatli olmamız gerek. Yoksa dördüncü dalga kapımızda…
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2021, 04:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER