Başkanın anlamlı Huzurevi vefa ziyareti

YAŞLILARLA BAYRAMLAŞAN BAŞKAN SANDIKÇI, ENGELLİLERE YÜRÜTEÇ HEDİYE ETTİ

Başkanın anlamlı Huzurevi vefa ziyareti

Başkanın anlamlı vefa ziyareti

YAŞLILARLA BAYRAMLAŞAN BAŞKAN SANDIKÇI, ENGELLİLERE YÜRÜTEÇ HEDİYE ETTİ

Kurban Bayramı'nda Huzurevi'ni ziyaret eden Başkan Sandıkçı yaşlı ve engelli vatandaşlarla bayramlaştı.

Canik İlçesi'nde bulunan Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yaşlılarla bayramlaştı.

Yaşlı ve engelli vatandaşların her zaman ilgi ve sevgiye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, onların her vesileyle ziyaret edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yaşlı ve engelli insanların, toplumları sıkıntı ve belalardan uzak tutan manevi paratoner görevi gördüğünü dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, "Bizim kültürümüzde, inancımızda, örf ve adetlerimizde yaşlılar ve bakıma muhtaç kişiler hep el üstünde tutulur. Belalara karşı onlar kalkan gibidirler. Büyüklerin, hastaların el üstünde tutulduğu evde, muhitte, beldede her zaman bereket olur." şeklinde konuştu.

Yaşlılarla sohbet edip onların taleplerini dinleyen Başkan Sandıkçı, birlikte şehir gezisi yapma sözü verdi. İlçedeki yatırımlardan söz eden Başkan İbrahim Sandıkçı, yapılan çalışmaları yaşlılarla birlikte gezerek onların da dualarını almak istediklerini belirtti.

Pandemi nedeniyle tedbirlerin aksamaması gerektiğine vurgu yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, engelli hastaların kullanması için Canik Belediyesi adına Huzurevi'ne tekerlekli yürüteç hediye etti.

Bayramların toplumları bir araya getirip barış ve huzura vesile olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Huzurevi ziyaretlerini sıkça yapacaklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2021, 02:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER