Kadın Kolları Üyeleri Girilmedik ev Bırakmıyor.

Mersin İl Kadın kolları Başkanı Aysel Mavioğlu ve yönetim kurulu üyeleri partili kadınlarla birlikte Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem Milletvekili seçimleri için tüm Mersin'de kapı kapı gezerek her eve ulaşmak için gece gündüz çalışıyor

Kadın Kolları Üyeleri Girilmedik ev Bırakmıyor.

Ak Parti Mersin Kadın Kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tüm mersin genelinde, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Partinin yeni dönemde yapacaklarını ve siyasetini anlatarak ev ev dolaşıp destek istediler.

Anamurdan Çamlıyaylaya kadar tüm ilçelerde ev ev dolaşarak seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekillerine destek için oy istediler.

İl Kadın Kolları başkanı Aysel Mavioğlu "Biz seçim çalışmaları başlamadan öncede kapı kapı gezerek, ev hanımlarının evde yatan hastalarımızı ziyaret edip durumlarını soruyor, dertlerini dinliyor çözüm getirmek için elimizden geleni yapıyorduk, bu seçim çalışmaları ile birlikte daha kapsamlı bir şekilde evleri ev hanımlarımızı, evde kalan yaşlılarımızı, hastalarımızı,gençlerimizi ziyaret ederek desteklerini aldık. 24 Haziran'a kadar gidilmedik ev bıramıyacağız."dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER