Fuhuş batağındaki çocuk kurtarıldı

Mersin'de kayıp olarak aranırken fuhuş batağına düşürüldüğü belirlenen 15 yaşındaki kız çocuğu, polis operasyonuyla kurtarıldı.

Fuhuş batağındaki çocuk kurtarıldı

4 kişinin tutuklandığı operasyonda çok sayıda askeri ve polis malzemeleri ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, gelen bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 2012 yılı Kasım ayından bu yana kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Z.B.K. adlı kız çocuğunu, para karşılığı fuhuşa zorladıkları ileri sürülen kişilerle birlikte yakaladı. Yapılan soruşturmada, H.K. adlı şahsın, kız çocuğuna hap içirerek cinsel ilişkiye girdiği, daha sonra para kazanmak amacıyla erkeklere pazarladığı ve değişik şahısların evine götürerek zorla alıkoyduğu belirlendi. Operasyon kapsamında, kendisini polis olarak tanıtan H.K.'nin evinde yapılan aramada, resmi polis montu, polis pantolonu, üsteğmen rütbeli askeri elbise, 14 fişek, 2 gaz tabancası, muşta, 2 kelepçe, komando bıçağı, 3 telsiz ile 3 kuru sıkı tabanca ve değişik malzemeler ele geçirildi.
Adliyeye sevk edilen şüpheliler H.K., B.P., M.T., H.K. tutuklanırken, kız çocuğunun ailesine teslim edildiği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER