Tarsus'tan Dönen Öğrenciler Kaza Yaptı 2 Ölü 21 Yaralı

Tarsus'tan dönen öğrencileri taşıyan otobüsün tırla çarpışması sonucu hayatını kaybeden 2 öğrenci ile kazaya karışan araç sürücülerinin kimlikleri belirlendi.

Tarsus'tan Dönen Öğrenciler Kaza Yaptı 2 Ölü 21 Yaralı
Alınan bilgiye göre, Adana-Hatay otoyolunun Erzin ilçesi yakınlarındaki Leçelik Park Alanı çıkışında meydana gelen kazada, orta okul öğrencileri Z.S.Ö. ve N.N.P'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada yaralanan 12 öğrenci İskenderun, Ceyhan ve Osmaniye'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Kazanın öğrencilerin bulunduğu K.C. yönetimindeki 31 EV 403 plakalı otobüsün, önünde seyreden B.A'nın kullandığı 02 HN 583 plakalı tıra arkadan çarpması sonucu meydana geldiği öğrenildi.
 
Sürücüler K.C. ve B.A, kazanın ardından polis tarafından gözaltına alındı.
 
Kazanın ardından Adana-Hatay otoyolu bir süre trafiğe kapandı. Araçların çekilmesinin ardından Erzin Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yolda temizlik çalışması yapıldı. Bu esnada jandarma ve polis ekipleri trafiği tek şeritten sağladı.
 
Öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla saat 07.00'de yola çıkarak Tarsus'a gittikleri, Eshab-ı Kehf, St. Paul Kuyusu ve Kilisesi, Danyal Peygamber Kabri, Tarsus Tarihi Evleri ve Tarsus Şelalesi'ni gezdikleri belirtildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER