Yeni Nesil Güvenlik Önlemleri: Güvenlik Filesi

Yüksekten düşmelere karşı en etkili önlem güvenlik filesi, güvenlik filesi ile hayata bağlanın.

Yeni Nesil Güvenlik Önlemleri: Güvenlik Filesi

Yeni Nesil Güvenlik Önlemleri: Güvenlik Filesi

Firma olarak hemen her yerde çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz güvenlik filesi üretiyoruz. Günümüzde teknolojinin ciddi anlamda gelişmesine rağmen hala güvenlik sorunları tam anlamıyla çözümlenmiş değil hemen her gün televizyonlarda iş kazaları, balkondan düşen insan haberlerini üzülerek izlemekteyiz. Bütün bu kazalara son vermek içine üzerimize düşen sorumluluğu, tüm imkanlarımızı kullanarak yerine getirmeyi insanlık adına borç biliriz.

Güvenlik Filesi Nedir ve Niçin Tercih Edilmelidir?

Yüksek düşmelere karşı can kaybını önlemeye yönelik bir korunma yöntemidir güvenlik filesi. Hammaddesinde bulunan polyamid sayesinde ateş yürütmez. Mukavemetli olarak adlandırılan dayanıklı, dirençli ipten üretilmektedir. Güvenlik Filesi üretiminde bağlantı elemanları da çok önemlidir neme, güneş ışığına dayanaklıdır. Paslanmaz olması da yine görüntü ve güvenlik açısından büyük bir öneme sahiptir.

Ölümle biten kazaları, telafisi olmayan sakatlanmaları, yaralanmaları önlemek amacıyla güvenlik filesi kullanım alanları oldukça geniş olmalıdır. Can kurtaran olarak tabir edebileceğimiz bu fileler birçok kaza ve kaza sonucu ölümün önüne geçmektedir.

Güvenlik Filesi Hangi Alanlarda Kullanılır?

Sağlam ve esnek bir yapıya sahip olan güvenlik filesi yüksekten düşüşlerde yaralanmaların hatta ölümlerin bile kurtarıcısı olmaktadır. İnşaat alanlarında, balkonlarda, okullarda, kat ve merdiven boşluklarında, asansörlerde, pencerelerde, hastanelerde vb. kullanılmaktadır.

İnsanların can güvenliğinin yanı sıra hayvanlar içinde güvenlik filesi adeta bir kurtarıcı olmaktadır. Evde beslenilen hayvanların dışarıya çıkmaması ve düşmemesi için bu fileler tam bir kolaylık mucizesidir. Evcil hayvanların dışarıya çıkmasını engellediği gibi bağ evlerinde, köy evlerinde, bahçelerde kedilerin kuşların hatta böceklerin istemediğiniz alanlara girmesini de önlemektedir.

Güvenlik Filesi Kullanım Kolaylığı

Güvenlik sorunu sadece bir gün değil her zaman insan hayatında var olmaktadır. İnsanlar sürekli bu probleme çözüm aramak mecburiyetinde kalmaktadır. Bu çözümler bazen cam, bazen pvc kimi zaman da çeşitli geleneksel geçici çözümler olmaktadır. Güvenlik filesi bu yöntemlere göre daha kullanışlıdır. Güvenlik filesi kullanım alanında daha ferah ve aydınlık bir ortam oluşturmaktadır. İçeri ve dışarı için güvenlik koruyucu olan bu fileler isteğe göre çıkarılıp tekrar takılma imkanına sahiptir. Güvenlik filesini çıkarıp bulunduğu ortamın ve kendisinin temizliğini yaparak tekrar takabilirsiniz.

Kolay bir şekilde montajı yapılan bu fileler gayet kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulmaktadır.

Güvenlik Filesi Çeşitleri

Güvenlik filesi çeşitleri günümüzde yerini hatırı sayılır bir şekilde almaya devam etmektedir. Bunlardan en önemlileri;

İnşaat güvenlik filesi: İnşaat alanlarında çalışan işçilerin yüksekten düşmelerine karşı kullanılan güvenlik ağıdır. Test edilmiş, standartlara uygun ve hasar görmemiş olmalıdır.

Balkon güvenlik filesi: Özellikle çocukların güvenliği için kesinlikle her evde bulunması gereken bir üründür.

Merdiven boşluğu güvenlik filesi: Hastane ve okul merdivenlerinde güvenlik ağının bulunması yaşlı ve çocukların düşme tehlikesine karşı koruyucu olacaktır.

Asansör boşluğu güvenlik filesi: Asansör boşlukları maalesef düşme sonucu can almaya devam etmektedir. Asansör boşluklarının güvenlik ağı ile koruma altına alınmalıdır.

Güvenlik Filesi Fiyatı

Güvenlik filesi fiyatı sabit olmayıp sizin isteğinize göre değişkenlik göstermektedir. Kullanılan renk, filenin boyutu, kullanıldığı yer, ip aralığı, kullanılan malzeme ve ip çeşidi fiyatlar üzerinde değişkenliğe sebep olmaktadır.

Firmamız ve Güvenlik Filesi Avantajı

Güvenlik her yerde her zaman ihtiyaç duyulan bir hayati konudur. Firmamız güvenlik filesi üreticisi olarak bu hayati konuda insana ve insan sağlığına verdiği değer anlayışıyla sektöre giriş yapmış ve uzun yıllar kaliteli üretim, insan ihtiyaçlarına hızlı ve çözümsel cevap verebilen iş prensibiyle daima gelişim ve değişim çerçevesinde ilerlemektedir.

Ürünlerimizde kullandığımız malzemeler son derece itina ile seçilmiş kalite ve dayanıklılıkta kendini ispatlamış niteliktedir. Ürünlerimiz;

  • Güneş ışığına oldukça dayanıklıdır.
  • İstediğiniz ölçü ve renklerde üretilmektedir.
  • Dışardan gelen etkenlere dirençlidir,
  • Aşınmaya ve bükülmeye karşı dayanaklıdır.
  • Hem şıklığı hem işlevi açısından son derece kullanışlıdır.
  • Neme ve aşınmaya karşı güçlü direnç gösterir.
  • Uzun yıllar kullanma garantilidir.
  • Profesyonel ellerden çıkmaktadır.

Bizi bilen bilir bilmeyenler, bilenlere sorabilir. Ürün kalitesini ve müşteri memnuniyetini her zaman en önde tutmanın bize verdiği güçle, bize vermiş olduğunuz sonsuz değer, güven   ve önceliğin farkında olarak bu sektörde işini en iyi yapan firma olmanın onur ve gururuyla birincilik bayrağını daima ileriye taşıyacağız.

Bize ulaşabilmeniz için 7/24 iletişim kanallarımız açıktır. Uygun ve bütçenize göre ödeme koşullarıyla ve çok kısa sürede alacağınız hizmet sözüyle firmamız güvenlik filesi satışına hızla devam etmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER