Toroslar Belediyesinden Gönül Köprüsü

“Çukurova Mahallesi’nde Yapılan Köprü İle Yaya Ulaşımında Süre Kısaldı”

Toroslar Belediyesinden Gönül Köprüsü

Toroslar Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını rahatlatacak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Çukurova Mahallesi sakinlerinin köprü talebini yerine getirerek, yüzleri güldürdü.

Vatandaşlar, mahallenin içinden geçen dere yatağı nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşıyorlardı. Özellikle yağışlı günlerde zorluk çeken mahalle sakinleri, köprü yapılması konusundaki taleplerini Başkan Yılmaz’a iletti.

Belediye ekipleri, Başkan Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda Çukurova Mahallesi'ndeki dere yatağının üzerine köprü yerleştirdi. Toroslar Belediyesinin demir atölyelerinde projelendirilip imal edilen 12 metre uzunluğundaki köprü ile mahalle sakinleri artık daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak.

Mahalle Muhtarı Küçükcan: “Vatandaşlarımızın Mağduriyeti Giderildi”

Çukurova Mahalle Muhtarı İlkay Küçükcan, mahallelerinde bulunan dere yatağı nedeniyle geçiş güzergâhlarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, taleplerini yerine getiren Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Muhtar Küçükcan; “Mahalle sakinlerimizin isteği doğrultusunda Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’dan köprü yapılması konusunda talepte bulunduk. Başkanımız bu isteğimizi karşıladı ve vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdi” dedi.

Mahalle Sakinleri; “Artık Daha Güvenli Bir Ulaşım Sağlayacağız”

Köprünün yerleştirilmesiyle artık güvenli geçişin sağlanacağını belirten mahalle sakinleri de Başkan Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “Özellikle yağmurlu günlerde yol güzergahımız uzadığı için büyük sıkıntı yaşıyorduk. Köprümüz mahallemize hayırlı olsun. Ayağımız sudan kurtuldu. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Tüm mahalle sakinleri bu hizmetten çok memnun oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz; “Daha Modern Bir Kent İçin Çalışıyoruz”

İnsan odaklı hizmetleri ile vatandaşın sevgisini kazanan Başkan Yılmaz ise hemşehrilerine kolay ve güvenli ulaşım imkanı sağlamak adına çalıştıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Çukurova Mahallemizdeki dere yatağının üzerine demir köprü yerleştirdik. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürme gayretiyle çalışıyoruz. Köprü, mahallemize hayırlı olsun. İlçemizi daha modern bir kent haline getirmek için gayret gösterirken,  bu kapsamda en büyük motivasyon kaynağımız ise hemşehrilerimiz ile olan gönül köprümüz. Onların hayır dualarını almak, yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz büyük bir aileyiz. Toroslar ailesinin her bir ferdinin mutluluğu için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER