Anamur Belediyesi Kitap Günleri Etkinliği Ziyarete Açıldı

Kütüphaneler haftası nedeniyle düzenlenen Anamur Belediyesi Kitap Günleri etkinliği düzenlenen açılış töreninin ardından ziyarete açıldı.

Anamur Belediyesi Kitap Günleri Etkinliği Ziyarete Açıldı

İlçe protokolü, yazarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen açılışta konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “ 3 yıllık görev süremiz içerisinde ilçemize birçok fiziki hizmet kazandırdık. Bunun yanı sıra ilçemizin sosyal ve kültürel açıdan da gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda insanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak ve yerel yazarlarımızın eserlerini okuyucularla buluşturabileceği bir ortam oluşturmak için Anamur Belediyesi Kitap Günleri’ni düzenleme kararı aldık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz etkinliği Anamur’a çok şey katacağından eminim.” dedi.

Kitap okumanın önemine değinen Başkan Kılınç: “ Sanatta, bilimde, iş dünyasında, siyasette başarıya ulaşan kişilerin hikayesine baktığınızda kitap okumanın ayrı bir yeri olduğunu görürsünüz. Ben yüksek bürokratlık ve milletvekilliği yapmış, halen belediye başkanlığı görevini sürdüren birisi olmama rağmen kitap okuma alışkanlığımdan vazgeçemedim. Başta gençlerimiz olmak üzere bütün hemşerilerimize kitap okumalarını tavsiye ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen açılış töreninin ardından kitap günlerinde stand açan yerel yazarlar Çınar Arıkan, Fatma Arıkan, Kamil Körhasanoğlu, Veli Erdem, Tuğrul Ayhan, Nermin Mercan, Nevzat Çağlar, Bilge Turgut ve Ayhan Saruhan’ı ziyaret eden protokol, yazarlar ve davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anamur Belediyesi Kitap Günleri etkinliği, 28 Mart – 03 Nisan 2022 tarihleri arasında Muşurup Sanat Sokağı’nda ziyarete açık olacak.

AjandaHaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER