Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer’in mesajı şöyle:

Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 30 Ağustos 1922′de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile topraklarımız işgalden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atütürk’ün önderliğinde, dünyanın hiçbir yerinde eşine rastlanmayacak bir mücadele örneği vermiş olan milletimiz, yokluk ve yoksulluk döneminde dahi hiçbir ülkenin esareti altında yaşamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Aziz milletimiz; birlik, beraberlik ve bağımsızlık ruhuyla kahramanlıklarla dolu bu mücadelenin sonunda bu güzel vatanı bizlere emanet etmiştir. 

Hem cephede hem de çağdaşlaşma yolunda her zaman birlik ve beraberlik içinde verilmiş olan bu büyük mücadeleleri bir an olsun dahi aklımızdan çıkarmadan vatanımızı korumak, Atatürk’ün izinden ayrılmadan cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu sorumlulukla kentimize ve ülkemize değer katacak, refah seviyesini yükseltecek projeleri üretmeye, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER