Samsuna akıllı şehir prejesi uygulanacak

Samsuna akıllı şehir prejesi uygulanacak

Samsuna akıllı şehir prejesi uygulanacak

Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi’ hayata geçiyor ASELSAN yapacak, Samsun rahatlayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Samsun'a değer" diyerek çıktıkları bu yolda gayretlerinin planladıklarının üzerinde işler yapmak olduğunu vurguladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Samsun'a değer” diyerek çıktıkları bu yolda gayretlerinin planladıklarının üzerinde işler yapmak olduğunu vurguladı.

Her hafta sonu olduğu gibi yapılan çalışmaları ve yatırımları yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentsel dönüşümden ulaşıma, çevreden kültür sanata, spora kadar birçok alanda yatırımların daha da büyüyerek süreceğini söyledi. Başkan Demir, bu kapsamda 1 Haziran Salı günü ASELSAN ile önemli bir projenin protokolünü imzalayacaklarını ifade ederek, Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi ile kentin ulaşım sorunu noktasında önemli bir adım atacaklarını vurguladı. “Samsun Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi çok önemli bir proje. Türkiye’de ilk olacak bir proje. Trafik akış hızını, senkronizasyonu bozulan kavşakları değiştireceğiz. Trafik yoğunluğunu azaltacak şekilde dinamik kavşaklar olacak. ASELSAN ile yapılacak bu projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi..

Kaynak Haber Türk 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER