Prof Dr Mahmut Özer öğrenci gözüyle

Prof Dr Mahmut Özer, 2017 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi rektörü öğrencileri şöyle anlatıyordu:

Prof Dr Mahmut Özer öğrenci gözüyle

Prof Dr Mahmut Özer öğrenci gözüyle

Prof Dr Mahmut Özer, 2017 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi rektörü öğrencileri şöyle anlatıyordu:

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez seçilen idealist ve çalışkan profesör. Öğrenci dostu uygulamalara imza atıyor; son model çalışma salonları ve 7/24 açık kütüphane vizyonuyla dikkat çekiyor. cevval, enerjik, vizyoner, şeklinde takdir toplamıştı.

2016 yılı itibariyle üniversitelerarası kurula başkanlık yapmaktadır. bunların yanında islam dünyası kalite güvence ajansları birliği (AQAAİW) başkan vekili ve türk standartları enstitüsü (TSE) genel kurul üyesidir.

Kampüste herhangi bir yerde gün içinde rastlamanız olağandır, çünkü Her yerde idaailsttir.

2019 yılında ÖSYM başkanı olur a fikirler değişmedi. Öğrenci gözünde yine bir numaraydı.

"ÖSYM başkanı olmuş akademisyen ve eğitimcidir. kendisinden üniversite ders almış ve elektronik devrelere ilgimden dolayı yakın diyaloğa girmiş birisi olarak bende karakteri çok sağlam bir insan izlenimi bırakmıştı. Bu yaz bir iş için tekrar Zonguldak'a gittiğimde üniversitenin çehresinin inanılmaz değiştirdiğine şahit oldum ve kendisini bir kez daha takdir ettim. Üniversite tesislerini estetik ve işlevsel yönden yenilenmiş yeni misafirhane binası gibi modern yapılar ile kampüsü geliştirmiş. umarım kendisinin de şikayetçi olduğunu bildiğim ikinci öğretim ve üniversite kontenjanların (her ne kadar onun yetkisinde olmasa da bir etkisi olur umarım) daraltılmasına ilişkin çalışmalar yapabilir. ÖSYM gibi bir kuruma güvenin azaldığı bu dönemde başarılı olacağını umarım." demişlerdi ve pişman olmadılar.

Şimdi yeni görevi için aynı azim ve kararlı duruşu sergilemesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER