Mezitli’de kursiyerler yüzmeyi öğrendi

Mezitli’de kursiyerler yüzmeyi öğrenerek sertifika aldılar

Mezitli’de kursiyerler yüzmeyi öğrendi

Mezitli’de kursiyerler yüzmeyi öğrenerek sertifika aldılar

Mezitli Belediyesi tarafından "Mezitli'de yüzme bilmeyen kalmayacak" sloganıyla başlatılan yaz dönemi yüzme kursları devam ediyor. Yaz dönemi ikinci etap kurslarına katılarak 10 günde yüzme öğrenen 7’den 70’e kursiyerler, sertifikalarını Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın elinden aldı. Mezitli Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi eğitim havuzunda gerçekleştirilen sertifika törende yer alan aileler, çocuklarının kısa sürede yüzme öğrenmiş olmasının sevincini yaşadı.

Törenin sonunda eğitmenler gözetiminde havuza giren kursiyerler farklı yaş grupları arasında yapılan mini yarışlarla ailelerine öğrendiklerini sergileme şansı buldu.

Törende konuşan Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, her alanda Türkiye'ye örnek olmaya devam ettiklerini söyledi. Okulların tatile girmesiyle birlikte yaz tatilini boş geçirmek istemeyen öğrencilerin spor yapma keyfini de doyasıya yaşadıklarını söyledi.

Tüm hizmetlerini Mezitli'de yaşayanların mutluluğu için hayata geçirdiklerini ifade eden Tarhan, "Mezitli Belediyesi eğitim havuzlarında her yaştan vatandaşımıza yüzme öğreteceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de binlerce kursiyer iyi birer yüzücü olacak. Kurslarımızda sadece minik yavrularımız değil, büyüklerimizde yüzme öğrenebiliyor. Hiç kimsenin yüzme hevesi içerisinde kalmasın istiyoruz. Yaşı her ne olursa olsun, 7'de olsa 70'te olsa kurslarımıza katılabiliyorlar. Amacımız, ilçemizde herkesin yüzme öğrenmesi ve özellikle de çocukların hem sosyalleşmesi hem de geleceğe güvenle hazırlanmasıdır" diye konuştu.

Belediyeye güvenerek çocuklarını kurslara gönderen ailelere de teşekkür eden Başkan Tarhan, "Bize gösterilen bu güvene sonsuz teşekkür ederiz. Havuzlarımızda en dikkat ettiğimiz durumlar temizlik ve güven hususlarıdır. Bunu da sağladığımızı düşünüyoruz. Hijyen en çok önem verdiğimiz konulardan birisi. Eğitim havuzlarımız Sağlık Müdürlüğü tarafından kontrol edilmektedir. Mersin'deki en temiz havuz olduğundan emin olabilirsiniz. Temiz havuzları halkımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.


 

VİDEO LİNKİ: https://we.tl/t-RrapxU0wYE

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2021, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER