Özcanlar Kuruyemiş 8. Şubesini Açtı

Mersin Merkez ilçelerinde Hizmet veren Özcanlar kuruyemiş 8. Şubesinin Açılışını Ekonomi Bakanı Lütfi Elvan Yaptı

Özcanlar Kuruyemiş 8. Şubesini Açtı
 Mersin'de kuruyemiş ve şekerleme üzerine hizmet veren Özcanlar kuruyemiş & Şekerleme sekizinci şubesinin açılışını Ak Parti Mersin Milletvelili ve Ekonomi Bakanı Lütfi Elvan yaptı. 
Açışılışa Ekonomi Bakanı Lütfi Elvan'ın yanıda MErsin Milletvekili Hacı Özkan, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Toroslar İlçe Başkanı Onu Ünlü Ak Parti Teşkilatı yöneticileri, il dün dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kuruyemiş parekende alanında üstün kalite ve lezzet anlayışının yanında, geniş ferah ve farklı bir anlayışla hizmet veren Özcanlar Kuru yemiş firmasının sahibi Özcan Altun, Müşterilerinden gelen yoğun talep nedeni ile, tazelik ve kaliteye daha kolay ulaşabilirlik adına kendi semtlerine gelmemizi istiyorlar, pazar payımızı büyütmek amacıyla bu talepleri değerlendirip, gerekli çalışmalarımızı yaparak şubelerimizi açıyoruz. Kalite hiçbir zaman tesadüf değildir, sloganı ile müşlterilerimize kuruyemiş ve şekerlemenin en tazesi ve en kalitelisi olanı ilk elden temin edip üretiyor ve beğenilerine sunuyoruz. dedi.

Kalkınma Bakanaı Lütfi Elvan Açılışta yaptığı konuşmasında " Ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiği şu günlerde, bu işyerini açan iş yeri sahibine istihdama sağladığı katkıdan tolayıda teşekkür ediyorum. Yeni işyerinde helal ve bereketli işler diliyorum."
Ya Allah bismillah diyerek kurdeleyi kesen bakan Elvan Davetlilere lokum dağıttı.



Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER