Memur sen Yeni Binasına Taşındı

Memu-sen il başkanlığı kendi mülkü olan yeni yere taşındı. Açılış kurdelasını Genel Başkan Ali Yalçın Kesti

Memur sen Yeni Binasına Taşındı
HABERİN GALERİSİ
Memur-SEN

Memur-SEN

 Okan Merzeci Bulavarı Üzerinde Mülkünü satın alarak edindiği büronun açılışını genel Başkan Ali Yalçın, Büro Memur sen Başkanı Vecdi Enbaz, Ve Eğitim Bir-Sen Genel başkan yardımcıçısı Atilla Olçum ve Mersinde bulunan Sendika üye çok sayıda il müdürü, şube müdürleri sendika başkanları ve çok sayıda üyenin katıldığı açılış töreninde Mersin İl Müftüsü Dursun Ali Coçkun açılış duası yaptı, Duadan sonra Memur-sen Genel başkanı Ali Yalçın, İl başkanı Abdulla Çelik Eğitim Bir-Sen Genel Başkan yardımcısı Abdulla Çelik, Açılış Kurdelasını birlikte kestiler.

Açılış Merasiminde Bir konuşma yapan Genel Başkan Ali Yalçın; "Memur-Sen İl temsilciliğimizin kendi binasına taşınması vesilesi ile aranızda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğumu arz etmek isterim. Geçmişte Sendikamızın il temsilciliğini Yapmış Muharrem Köse, Ahmet Işıklar, Arif Öbek, Atilla Olçum, ve şimdiki Arkadaşaımız Abdulla Çelik'ke vemiş oldukaları hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.  Bütün sendikalarımızın şubelerinin aynı yerde bulunması,Memur-Sen İl temsilciliğinin hep beraber hizmet üretmesi Kurumsal kültür açısından Çok önemli. Burada başkanımıza sorudum nedir durum diye, çoğu arkadaşımız burada hizmet sunabilecek, mülküyeti olan arkadaşlarımızla da irtibatımız sürek dedi bu çok güzel bir nokta çünkü; biz birlikte bir aileyiz birlite bir gücüz, dolayısı ile bu gücün parçalanması dağılması, kristalize olması üyeni bizden beklediğini, ülkenin bizden beklediğini, insanın bizden beklediğini yerine getiremememiz gibi tarihi noktayı işaret eder ki, böyle bir konuma düşmeyi asla haketmeyiz çünkü bu harekete başlangıcı yapan isimlerrin tamamı böyle bi hataya asla düşmediler. Şimdiye kadar hep büyüterek bütünleştirerek geldiler. Oyüzden bu teşkilatın bu noktaya gelişinde, Mersin ölçeğinde konuşacak olursak bu hizmete emeği buluna herkese kocaman bir alkış istiyorum." dedi
Herşey gelir geçer bıraktığımız eserler konuşulur, o yüzden burda çok kıymetli bir mekan kazandırılmış durumda. Memur-Sen'in kalitesine kalibresine yakışır bir eser olmuş. İnşallah burası eylem geliştirdiğimiz mutfağımız olmaya, dostlar devşirdiğimiz ocağımız olmaya devam edecek, rabbim güzel hizmetler vermeye vesile kılsın emeği geçenlerden Allah razı olsun. temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER