MERSİN'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ..

MERSİN MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN'IN 3 OCAK MERSİN İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

MERSİN'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ..

3 OCAK MERSİN'İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Mersin'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutluyorum.

Akdeniz'in incisi Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'cü yıldönümünü sevinç ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

3 Ocak; Mersin için, Mersinliler için onur ve gurur günüdür. Kurtuluş mücadelesinde bağımsızlık destanı yazan Mersinliler bundan tam 100 yıl önce vatanımızın her karış toprağında olduğu gibi varoluş mücadelesinde milletin azmi ve inancı karşısında hiçbir gücün davranmayacağını, işgale asla teslim olmayacağını, kimsenin esaretine boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Farklı inanç, kültür ve etnik yapıdan vatandaşlarımızın bir arada yaşadığı, sahip olduğu farklılıkları Millet çatısı altında birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde buluşturan Mersinliler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesi ile Mersin'e sahip çıkmaya ve Mersin'de hayat bulan barış ve dostluk medeniyetini sonsuza kadar yaşatmaya devam edecektir.

Tarihimizden aldığımız destansı ruhla, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışıyla Bağımsız ve güçlü Türkiye yolunda, kadirşinas milletimizin desteği ve duasıyla ülkemizin ve güzel şehrimiz Mersin'in gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; Eğitimden sağlığa, tarımdan enerjiye, ulaşımdan çevreye kadar yapılan yatırımlarla ülkemiz son 20 yılda en az Üç buçuk kat büyürken Mersin de bu yatırımlardan hak ettiği payı almıştır.

Her şeyin en iyisine layık Mersinli hemşerilerimizin huzur ve refahını daha da arttıracak, Mersin markasına değer katacak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Ocak Mersin'in 100. Kurtuluş Yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatanı bizlere emanet eden Aziz şehitlerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla yad ediyor, tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum.

Hacı ÖZKAN

AK Parti Mersin Milletvekili

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2022, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER