Mezitli’de renkli yılbaşı eğlencesi

Mersinliler, Mezitli Belediyesinin gerçekleştirdiği 3 gün süren Yılbaşı şöleninin sonunda yeni yıla eğlenerek girdi.

Mezitli’de renkli yılbaşı eğlencesi

Mezitli’de renkli yılbaşı eğlencesi

Mersinliler, Mezitli Belediyesinin gerçekleştirdiği 3 gün süren Yılbaşı şöleninin sonunda yeni yıla eğlenerek girdi. Gecede, yılbaşı pazarında alışverişler yapıldı, çocuklar Toros dağlarından getirilen karlarla oynadı.

Dev varillerle ateşler yakılarak alanın ısıtıldığı, Dj perfomansı ve karaoke şovlarının yapıldıgı, Tamay Özaltun ve Orkestrası, Zor-Band, Fosiller ve Kibrit Kutusu gruplarının sahne aldığı gecenin sürprizini ise sahneye süpürgeleri ile çıkan Mezitli Belediyesi Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptı.

Erkin Koray'ın Çöpcüler şarkısını seslendiren gruba eşlik eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan süpürge şovu yaptı. Saatler 00.00'ı gösterdiği anda havai fişek gösterisi ile alanı dolduran binlerce kişi eğlenceyi zirveye taşıdı.

Saatler 00.00’ı gösterdiğinde sahneye çıkarak alanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte geriye sayan Başkan Tarhan, tüm sıkıntıların biteceği bir yıl olmasını dilediklerini ifade etti. Tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Tarhan, “Sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Ailemizde dayanışma olsun, sevgi olsun istiyoruz. Bu yolu beraber yürüyelim istiyorum. Beraber olursak çok güzel şeyler başaracağımızı biliyorum. 2021 çok kötü anılar bırakarak gitti. Ben inanıyorum ki bir arada olursak, çok güzel şeyler olacak. Mezitli çok daha güzel olacak. Sizler çok daha mutlu olacaksınız. İnanıyorum ki işsizlik bitecek, pandemi bitecek, ekonomi düzelecek. EYT’Liler emeklilik hakkını kazansın, üniversiteliler iş bulsun, hastanede, cezaevinde kimse kalmasın istiyorum. Bu umutlarla bu aileyi büyüteceğiz. Sizler her zaman her şeyin en iyisine layıksınız. Üç gündür doyasıya eğlendiğimiz bu mekanı hazırlayan işçi kardeşlerime, müdürlerimize teşekkür ediyorum. Gelecek yıl burası çok daha güzel olacak. Tüm sıkıntıların sona erdiği çok daha coşkulu şekilde yeni yılları karşılayacağımıza inanıyorum. Herkesin kalbindeki neyse ona kavuşmasını diliyorum. Herkese mutlu yıllar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından konserine devam eden Kibrit Kutusu birbirinden güzel karşılarını seslendirmeye devam ederken Başkan Tarhan, tüm katılımcılarla çorba ikram etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER