Jet uçağı ile geldi otobüs ile gitti

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesinden olan Prens El Welid Bin Tallal Bin Abdülaiz El Suud dün gece özel uçağı Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi.

Jet uçağı ile geldi otobüs ile gitti

Uçağın inmesine 1 saat kala prens korumaları çevrede güvenlik önlemleri aldı. 5 vip araç ve 6 tane lük otomobil ve 1 otobüs uçağın inmesini bekledi. Saat 23:00 sularında Milas - Bodrum havalimanına inen uçaktan Prens El Welid Bin Tallal Bin Abdülaiz El Suud ile Ailesi geldi. Tatil için geldiği öğrenilen prens ve ailesi Ege denizinde lülk yatı ile tatil yapacağı öğrenildi. Uçak indikten sonra uçağın tepe kısmındaki Suudi Arabistan payrağı ise dikkat çekti. Lüks bir otelde dinleneceği öğrenilen prens otele ise otobüs ile gitti. Lüks arabaların beklediği prens otobüsle gitmesi ise herkesi şaşırttı.

DÜNYA ZENGİNLERİ ARASINDA

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yigeni olan 57 yaşındaki Prens El Welid Bin Tallal Bin Abdülaiz El Suud 19.4 milyar dolarlık seveti ile dünya sıralamasında yer alıyor. İş dünyası dergisi olan Forbes Dergisinin, her yıl yayınladığı Dünyanın En Zenginleri listesine göre; Mart 2010 itibariyle serveti 19,4 Milyar dolarolarak açıklamıştı. Dergi bir önceki yılda prens’in servetinin 13,3 Milyar dolar olduğunu ve El-Velid bin Telal'ın dünyanın 19. en zengin insanı olduğunu belirtmişti.

EGE DENİZİNİ TURLAYACAK

Bodrum’a bağlı yalı beldesine 2 gün önce demir atan suudi prensinin “Kingdom 5 KR” adlı lüks yatının olduğu bölgede korumalar kuş uçurtmuyor. Tekne üzerinden ve zodyak botlar ile güvenlik sağlayan arap korumalar sık sık karadan ve denizden devriye atıyor. 81 metre uzunluğundaki lük yatın içerisinde havuz ve helikopter bisti olduğu, Bodrum, marmaris, fethiye’ye deniz yoluyla giderek tatil yapacağı öğrenildi.

Bu arada Bodrum Milas Hava limanına gelen Bodrum nakliyatın 4 nakliyat araçı ise prens ve ailesinin eşyalarını taşımak için hazır olarak bekletildi. büyük akliyat araçlarının gelmesi ve 1 saat boyunca uçakta bulunan eşyaları indirim nakliyat araçları ile Kalacakları otele götürmeleri ise dikkat çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER