Gökten terlik yağdı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesinde bulunan halk plajına gökten terlik yağdı.

Gökten terlik yağdı

Deichmann markası Bodrum’daki 70.mağazasını gökten yaklaşık 1000 adet terlik yağdırarak kutladı. Bitez beldesindeki halk plajına atılan terlikleri yerli yabancı turistler havada yakalamak için büyük çaba sarf etti. Bazı turistlerin şansı yaver gitmesi ile birlikte terlikler önlerine düştü. Bodrum’da 3 farklı plajdan paramotor aracılığıyla paraşüte bağlı yüzlerce plaj terliği gökten aşağı yağdı. Catılara düşen terlikleri almak ise bir hayli zor oldu. Turistlerin şaşkın bakışları arasında havadan atılan terlikler kapış kapış edildi. Neye uğradığını şaşıran turistler bir anda terlik kapma şavaşı yaptı.

Turistler böyle bir organizasyonu daha önce hiç görmediklerini belirterek “çok şaşırdık birden üstümüze terlik yağmaya başladı, neye uğradığımızı şaşırdık. Bir hayli zorlandık terlikleri kapmak için ama başardık”dediler.

Kısa bir açıklama yapan Deichmann pazarlama müdürü Özde Çobanlı Türkiye’deki 70. Mağza açılışı nedeniyle böyle bir organizasyon yaptıklarını belirterek “biz girdiğimiz her yeni şehirde etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Bugün burda yapacağımız etkinlik çok sıra dışı bir etkinlik olacak. Türkiye’de eşi görülmemiş bir etkinlik. Bugün burda gökten terlik yağdıracağız. Biz avrupanın en büyük ayakabı perakendecisiyiz. Plajda bulunan insanların bizim firmamızı ve ürünlerimizi daha yakından tanıması bizim için çok önemli. Bura birazdan bir paramotor olacak ve bizim terliklerimiz gökten plaja yağacak”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER