İşte il il hava durumu...

Bugün doğu bölgelerde görülecek yağışların ardından sıcaklık artıyor. Özellikle hafta sonu güneş yüzünü gösteriyor. İşte yurtta hava durumu.

İşte il il hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batı kesimlerinin ve zamanla ülke genelinin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı olacak. Rüzgar, Batı kesimlerde güney, iç ve doğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağışa anında yer yer kuvvetlice esecek. Kuzeydoğu kesimlerde 6 ila 8 derece azalacağı, iç ve batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Güneydoğu Anadolu bölgesinde sabah saatlerinde toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağışlar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği bildirildi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık.(19)

ANKARA: Az bulutlu ve açık.(18)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(24)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren az bulutlu ve açık.(22)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(24)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı.(14)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(15)

VAN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(14)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı.(22)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Hava az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Doğu Akdeniz'de hava parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batısı ile zamanla bölge genelinin az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ Anadolu: Meteorolojiye göre, Doğusu parçalı ve çok bulutlu Sivas, Yozgat ve Kayseri çevreleri akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, batısı ile zamanla bölge genelinin az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ: Hava parçalı bulutlu, Sinop çevrelerinin bu akşam saatlerine kadar sağanak yağışlı, zamanla bölgenin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Meteoroloji'den alınan bilgiye göre hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER