Bebeğiyle sığındığı evin kapısında öldürüldü!

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde 31 yaşındaki Fatma Mercan, kucağındaki kızı 2 aylık Nazlı Mercan ile katilinden kaçarak sığındığı bir evin kapısında 6 kurşunla öldürüldü.

Bebeğiyle sığındığı evin kapısında öldürüldü!

GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Başına kurşun isabet eden Nazlı bebek de ağır yaralandı. Olay bugün sabah saat 09.30 sıralarında Dörtyol İlçesi'ne bağlı Kuzuculu Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ilk eşinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapan Fatma Mercan, dün 2 ay önce dünyaya getirdiği kızı Nazlı'yı sağlık ocağına götürdü. Muayene edilen küçük bebek için kan testi istendi. Tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalışan genç kadın bu sabah kucağına aldığı Nazlı bebek ile birlikte kan vermek için sağlık ocağına doğru yola çıktı.

Genç kadın, muhtemelen tanıdığı ve çekindiği katil veya katil zanlılarıyla karşılaştı. Kucağındaki bebeğiyle kaçmaya başlayan genç anne, yorulunca yol kenarındaki Ökkeş K.'ya ait evin bahçesine girdi. İmdat çığlıkları atan genç kadın, kapıya dayandığında arkasından gelen katil zanlısı tabancasıyla kurşun yağdırdı. Kucağındaki bebeğiyle kapının önüne yığılan Fatma Mercan'ın vücuduna 6 kurşun isabet etti. Kanlar içinde yere kapanan genç kadının kucağında sıkı sıkıya tuttuğu Nazlı bebeğin de başına 1 kurşun isabet etti. Zanlı veya zanlılar kaçarken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, annenin öldüğünü belirledi. Ağır yaralı olan küçük Nazlı ise götürüldüğü Dörtyol Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Diyarbakırlı olduğu öğrenilen Fatma Mercan'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Fatma Mercan'ın halen nikahlı olduğu 2.eşinin uyuşturucu suçundan tutuklu olduğu belirlenirken, jandarma cinayetle ilgili soruşturmayı görgü tanıklarının ifadelerine de başvurarak sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER