Ali Babacan Mersin’e geliyor

Ali Babacan bir kez daha Mersin’e geliyor

Ali Babacan Mersin’e geliyor

Ali Babacan Mersin’e geliyor

Ali Babacan bir kez daha Mersin’e geliyor

Son 9 ayda iki kez Mersin’e gelen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bir kez daha Mersin’e geliyor. DEVA Partisi Mersin İl Kongresine katılacak olan Babacan iki gün kalacağı Mersin’de görüşmeler de yapacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı üçüncü kez ağırlayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Çok kısa bir dönemde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak Mersin İl Kongresini yapacak seviyeye geldiklerinin altını çizen Cenkcimenoğlu, “Teşkilatlanmamızı önemli ölçüde tamamladık ve 1. Olağan İl Kongremizi yapıyoruz. Aynı zamanda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı bir kez daha Mersin’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Babacan’ın üçer ay arayla üçüncü kez Mersin’e gelmesi kentimize büyük önem verdiğini göstermektedir. İlk olarak 4 gün boyunca Mersin’de ve ilçelerinde incelemelerde bulunmuş, Erdemli Silifke ve Tarsus ilçe kongrelerimizi yapmıştık. Daha sonra Tarım Eylem Planımızı açıklamak için Mersin’e gelmiş ve burada bulunan üreticiler ve sektör temsilcileri ile Mersin Hali’n de buluşmuştu. Şimdi de Mersin olarak 1. Olağan İl Kongremizi yapıyor olmanın verdiği heyecanımıza destek olmak için yeniden Mersin’e geliyor. Biz de Sayın Genel Başkanımız Babacan’ı en iyi şekilde ağırlamak ve halkımızla buluşturmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

Başkan Cenkcimenoğlu, 1. Olağan Mersin İl Kongresinin 15 Ekim 2021 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleşeceği bilgisini de paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER