Kripto para ve Metaverse nedir?

Coinler iniyor, TL değerlendikçe coinler yeşile dönüyor. Şimdi coinler satılıp Metaverse arsaları alınıyor. Kısa zamanda nasıl zengin olurum?

Kripto para ve Metaverse nedir?

Kripto para ve Metaverse nedir?

Herkesin kafasında ki soru, dolar yükseldikçe Coinler iniyor, TL değerlendikçe coinler yeşile dönüyor. Şimdi coinler satılıp Metaverse arsaları alınıyor. Kısa zamanda nasıl zengin olurum?

Yeni başlayanlar için kazanç sağlamasını neredeyse imkansızlaşıyor, zorlaştırıyor yada kazancı en aza çekiyorlar, rakamlar çok büyüdü. Bir Bitcoin 578.000 TL şu an da.

Trilyonlarca doların döndüğü piyasada çok oyunlar döner..

Dış güçler değil iç güçlere bile güvenmem artık..

İyi analiz edin..

Ayrıca gala gala dedikleri Galacoin'nin haline bakın, 11.54 ten geri geldi şu anda. 4.35 TL.

Mana coin, koskoca Samsung ile anlaştı, Getiri bu mu yani, Bumudur…

Kuralları öğrenince kurallarına göre oynuyorsun dipte yakalıyosun, daha dip yapıyor , arzı pompalıyorlar. Hani piyasa belirliyor du ? Arz Talep nerede??...

Yok merkeziymiş merkezi değilmiş. Hayır.. Hepsi bir kaç kişinin ağzına bakıyor. Borsada kafasına göre tahtacılık yapan uyanıklar gibiler.. Madencisi olanı var, olmayanı var ama madencisi olmayanında elinde çok var demek, arzı pompalayıp duruyorlar talep yükseldikçe…

Sonra O Bitcoin dediğiniz 2009 da çıktı..

DEEP WEB denen yerde kullanılan sahte paraydı..

Benzeri olmayan insanlık suçlarının olduğu yer..

Bu yüzden sahibi tam bu işte diyemiyorlar. Hani o zamanlar devletler peşindeydi bu adamın..

Yakuza'ya da benziyor zaten.. Bitcoinin çıkışı çok çok illegal. Tv de seyrederken korkmuştuk. Çok kirli para…

Çok kara para. Halada DEEP WEB denen şey var. Ama gel gelelim araştırıyorsunuz yeniden yazmışlar kripto tarihini.

Çünkü peynir büyük..

Bitcoin kripto paraların babası oldu ama maziside bu.

Mazisi bu olduğu için merkezi merkezi değil olayı çıktı. Hatırlıyorum internete girdiğimize korkmuştuk, ismimde olan harfleri bile kullanmazdım nickimde korkardık, sadece chatı seyrederdik.. tam anlamamıştık DEEP WEB nedir?..

O zamanlar mücadele eden devlet güçlerine ne oldu?...

Bitcoinin çökmesi bu yüzden çok zordur. Normal internette dönen paranın milyon katı döner.. Çok para var çok… O sapıklar zengin oldu demek!! Diğer coinler bunun gibi olmaz yani. Anca ABD borsası kadar olur. En iyi ihtimalle.. Türklerin kriptoya yatırdığı para merkez bankası'nda bile yok.. Halkın kazancı milli gelirdir arkadaşlar.. Paranızı iyi değerlendirin. Bu gerçekler cılız dille söyleniyor ama dünyada ve Türkiye’de parayı kriptoya kaptırmış.. Ve şimdi saadet zincirinin en büyük halkalarından biri Türkiye oldu. Avrupa okadar akın etmiyor çünkü sürekli değerlenen paraları var.. Onların karşısında sürekli değeri düşen dolar var.. Tabikide Avrupa niye zarar etsinki.. TV lerde Türklerde yatırımcı kafası var onların yok deyip saadet zincirini büyütüyorlar… Çok çok büyük oyunlar dönüyor, kurtlar vadisi. Çünkü Trilyon dolarlar dönüyor.. Filmi çözmek lazım.. Saadet zincirini tutmak için köpeğe mama vereceklerdir elbet.. Trilyonlarca dolar bir o ülkeye, bir bu ülkeye akıyor. Elon Musk bir konuşuyor trilyon dolarlar japonyada.. 200 devletin çoğunda bu kadar para yok!!.., Güvenim tam değil.. Her ne kadar piyasa belirler deselerde pek öyle gibi de değil… Çok paranız varsa altın, sağlam hisse senetleri, herşeyden önce arsa almak en iyisi.. Helede bir iş kurmak, iş büyütmek yatırım yapmak en Kârlısı, en akıllıca hareket.. Sizin Hayalleriniz projeleriniz olur, onlara yatırım yaparsınız.. Bu enflasyonist ortamda vurgun yapabilirsiniz.. Dedikleri gibi gelecek vaad etseler Türkiyedeki saadet zincirini o kadar zengin ederler mi? Ülke tur atlar denildiği gibi olsa.. ABD 10 doların hesabını sormak için milyon dolar harcayan ülke, bunuda unutmayın.Türkiyeye borç bile vermiyor.. Kapı kapı borç istediler Katardan, Çinden… Yatırım tavsiyem yok, bende kripto oynuyorum. Aman ha evinizi arsanızı satmayın, satırmayın…

Yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu nerde, unutturuldu tabii.. Millet hatırlayana kadar kimse de hatırlamaz… İsteseler bulunur, getirilir…

Metaverse de aynı Bitcoin gibi, eğer sen alırsan değer kazanır. Büyük satıcılar büyük oyuncular var. Filler tepişirken çimenler ezilir, oradaki insan kalmaz. Şu aklınızın bir yerine yazın ilk satışlar hep hileli olur. Yani kendileri değerlenecek yerleri elde tutup yüksek fiyat çekerler. Satış yapılmış gibi gösteriler. En güzel yerler ellerinde. Şu an kendileri oynuyor. Hesap etmedikleri bir şey var. Alanı çok geniş tutmuşlar. Kısa zamanda para kazanmak zor.

Sen gidersen arkadaşın da girer. İstedikleri bu.

Unutma sen almazsan ülke kazanır. Bu şirketlerin hepsi yurt dışında, para yurt dışına gidiyor. Sonra dolar nasıl yükseldi pahalılık var deme hakkın olmaz.

Hükümete de bir uyarı. Küçük insanlar zarar görmemesi için kripto para ve Metaverse ilgili kanunu çok acil çıkartılması isteniyor. Bu işten ülkemizde para kazansın. Küçük yatırımcı zarar görmesin.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER