AKDENİZ’DE HER MAHALLEYE HİZMET

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmaları sürüyor

AKDENİZ’DE HER MAHALLEYE HİZMET

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmaları sürüyor

AKDENİZ’DE HER MAHALLEYE HİZMET DEVAM EDİYOR

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal veya uzak-yakın ayırımı yapmadan asfalt, kaldırım veya kilitli parke taşı ihtiyacı olan her mahallede gerekli çalışmalara aralıksız devam ediyor, ilçe sakini vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak, ilçenin görünümünü değiştirip her türlü ulaşımı daha güvenli hale getirmek amacıyla asfalt kaplama ve yama, kaldırım ve kilitli parke taşı yenileme çalışmalarını ilçenin farklı mahallelerinde aralıksız sürdürüyor. Gerek ekiplerin sahadaki tespitleri, gerekse muhtarlar ve vatandaşların talepleri üzerine, eksiği olan veya ihtiyaç duyan her mahallede bu çalışmalar devam edecek.

Akdeniz’de her mahalleye hizmet…

Karacailyas Spor Tesisleri yolu üzerinde kaldırım çalışması yapan ekipler, Hamidiye Mahallesi 4207 sokağında da (pazar sokağı) mevcut yolun eskiyen kilit taşlarını sökerek yenileme işlemine başladı.

Ayrıca Yukarı Burhan Mahallesi’nde, belediye tarafından yeni yapılan basketbol sahasının çevresini kilit taşları ile kaplayan ekipler, mahalledeki yeni parkın etrafı ile yürüme yolunda da kilit taşı döşeme çalışması yaptı.

Kürkçü Mahallesi’nde kilit taşı kaplama yapan ekipler, Çilek Mahallesi’nin 63178 nolu sokağında asfalt kaplama; 63100 ile 102 sokaklarda da kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Fen işleri ekiplerinin, Karaduvar Mahallesinin ihtiyaç duyan sokaklarında asfalt yama çalışmaları da devam ediyor.

Mithat Paşa Mahallesi 5510-13,18, 19, 21, 22, 26 ve 30 nolu sokaklarda asfalt yama çalışması yapan ekipler; Barış Mahallesi 5504-06, 10, 13, 17, 21 ve 25 nolu sokaklarda asfalt yama; Güneş Mahallesi 5840-42, 84, 87, 89, 91 ve 95 sokaklarda da kilit taşı ve kaldırım tamiratı çalışmalarını tamamladı…

Haber Videosu için; ftp://195.175.47.94 www.akdeniz.bel.tr bilgi@akdeniz.bel.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER