Dabb’tan 10 Belediyeye 20 Bilgisayar

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, birlik üyesi 10 belediyeye 2’şer adet masaüstü bilgisayar hibe etti.DABB Başkanı Soner Çetin, eğitim ve seminerlerle güzel çalışmalar ortaya koyduklarını...

Dabb’tan 10 Belediyeye 20 Bilgisayar
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, birlik üyesi 10 belediyeye 2’şer adet masaüstü bilgisayar hibe etti.
DABB Başkanı Soner Çetin, eğitim ve seminerlerle güzel çalışmalar ortaya koyduklarını belirterek, 1 milyon liralık Avrupa Birliği kredisi ile 120 gence istihdam alanı oluşturduklarını söyledi. Üye belediye sayısının her geçen gün artış gösterdiğine dikkat çeken Başkan Çetin, “Birlik olarak, Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza atıyoruz. Eğitim seminerleri ve çalışmalarının yanı sıra, ürettiğimiz projelerle de dikkatleri üzerimize çekiyoruz. Birliğimiz üyesi ve çok zor durumda olan belediyelerimiz var. Bu belediyelerimize küçük de olsa katkıda bulunmak istedik ve ihtiyaç sahibi belediyelere, birlik olarak 2’şer adet bilgisayar hibe ettik” dedi.
Başkan Soner Çetin’in kararıyla, Yeşiltepe, Taşpınar, Yaylakonak, Kesmetepe, Çakırhüyük, Tuzlukçu, Yıldıztepe, Hekimhan, Nurhak ve Toprakkale belediyelerine 2’şer adet masaüstü bilgisayar hediye edildi.
Hibe bilgisayarları, DABB Koordinatörü Esra Alkan Uysal, belediye başkanlarına teslim etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER