Silifke’de Eski Milli Atletler Ödüllendirildi

Avrupa ve dünyada birçok başarılara imza atan eski milli atletler, Silifke’de düzenlenen törenle ödüllendirildi.Silifke Kaymakamlığı öncülüğünde Silifke Öğretmen Evinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör...

Silifke’de Eski Milli Atletler Ödüllendirildi
Avrupa ve dünyada birçok başarılara imza atan eski milli atletler, Silifke’de düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Silifke Kaymakamlığı öncülüğünde Silifke Öğretmen Evinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Semineri düzenlendi. Seminere katılan eski milli atletler İsmail Akçay, Mehmet Yurdadön, Sermet Timurlenk, İbrahim Kabal, Mirza Egeli, Rabia Kökver, Emrullah Taşkın’a atletizmde aldıkları başarı ve sağladıkları katkılarından dolayı seminerin ardından plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.
Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, törende yaptığı konuşmada, eski Milli Atletleri Silifke’de ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti.
Eski milli atletlerin atletizmde aldığı başarılarla şanlı bayrağımı göndere çektirip Türkiye’nin adını tüm dünyada duyurduğunu ifade eden Cinbir, “Bir ilin, bir ülkenin tanıtımında sporun büyük önemi var. Milli atletlerimiz de aldıkları başarılarla ülkemizin adını tüm dünyaya duyurmuşlardır. Kendilerini kutluyorum” dedi.
Gençlerin de sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için mutlaka bir spor dalının içinde olması gerektiğini vurgulayan Cinbir, “Silifke’de sporun her dalında büyük bir potansiyel var. Bu potansiyeli harekete geçirmek için de elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER