Yenişehir'in Açtığı Kurslara Yoğun ilgi

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç Atatürk Kültür Merkezi'inde açmış oldukları kurslara vatandaşlardan yoğun ilgi olduğunu bildirdi.

Yenişehir'in Açtığı Kurslara Yoğun ilgi

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde Tiyatro, Yaratıcı Drama eğitmeni Volkan GÜNERİ , Zumba, Fitness eğitmeni Elif Kaynak, Klasik Bale eğitmeni Nihat Er, Jazz Dans eğitmeni İlknur Canberk tarafından verilen kurslar vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.

Başkan İbrahim Genç konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yenişehir Belediyesi olarak açmış olduğumuz kurslar da eğitim alan çocuklarımız ve sanata karşı ilgi duyan herkes, yaşamdan daha büyük bir mutluluk almaktadır. Türkiye’nin en büyük kültür merkezlerinden biri olan Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde sanatın birçok dalını icra edebilme şansını bulan vatandaşlarımız için konularında uzman kişiler ile birlikte çalışıyoruz.

Kurslara katılan çocuklarımız ve vatandaşlarımız yıl boyunca aldıkları eğitimin yanı sıra birlikte eğlenceli vakit de geçirmektedirler. Öğrencilerimiz, aldıkları eğitimlerin sonunda yılsonu gösterisi de sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Yenişehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereği olarak kültür ve sanat alanında da her zaman STK’lar, okullar ve vatandaşlarla işbirliğini sürdürmeye devam etmektedir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER