GENÇ BAYANLAR 'DA ŞAMPİYON ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ

​​​​​​​Okul Sporları 2018-2019 Sezonu Okullar arası Genç Bayanlar Basketbol karşılaşmaları bugün oynanan Final müsabakasında Özel Uğur Anadolu Lisesi, Tarsus Çağ Kolejini 72-50 yenerek şampiyon oldu.

GENÇ BAYANLAR 'DA ŞAMPİYON ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan okullar arası Genç Bayanlar Basketbol İl Birinciliği müsabakaları  Edip Buran Spor Salonunda Özel Uğur Anadolu Lisesi ile Tarsus Çağ Koleji arasında oynanan final maçı ile tamamlandı.

Final karşılaşmasında Tarsus Çağ Kolejini 72-50 yenerek şampiyon olan Özel Uğur Anadolu Lisesi, ikinciliği Tarsus Çağ Koleji, üçüncülüğü ise Naim Süleymanoğlu Spor Lisesini yenen Toroslar Anadolu Lisesi elde etti.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren okul takımlarına kupa madalya ve başarı belgeleri, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca tarafından verildi.

Okul Sporları 2018-2019 Sezonu Okullar arası Genç Bayanlar Basketbol karşılaşmaları sonunda şampiyon olan Özel Uğur Anadolu Lisesi, Tarsus Çağ Koleji ve Toroslar Anadolu Lisesi İlimizi Okul Sporları Türkiye şampiyonası Grup Elemelerinde ilimizi temsil edeceklerdir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER