Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'ye Anlamlı Hediye

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 951. yılı kutlamalarına katıldı.

Yılmaz'dan Devlet Bahçeli'ye Anlamlı Hediye

“Başkan Yılmaz, Malazgirt Zaferi’nin 951. Yıl Dönümü Kutlamalarına Katıldı”

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle düzenlenen ve devlet erkanının da katıldığı program coşkuyla gerçekleşti.

 Başkan Yılmaz, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ile birlikte Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünü kutladı.

 Ahlat’ta yerini alan Toroslar Belediyesi’nin yöresel çadırı ise katılımcıların ilgi odağı oldu. Çadırı ziyaret eden misafirlere Mersin’e özgü cezerye ikram edildi.

 

“Genel Başkan Devlet Bahçeli, Başkan Yılmaz’a Teşekkür Etti”

 

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan zaferin yıl dönümünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, Genel Başkan Bahçeli’ye Toroslar Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (TORTEK) özenle hazırlanan el yapımı “Miğfer” ve resminin bulunduğu yağlı boya tablo hediye etti.

 

Genel Başkan Devlet Bahçeli ise takdim edilen hediyeden dolayı memnuniyetini ifade ederek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

 Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Başkan Yılmaz; “Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi İrademiz Sultan Alparslan’ın iradesi, ilhamımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün istiklal davasıdır” dedi.

 

“Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli ile Malazgirt Zaferimizin 951. yıl dönümünde bir araya gelmenin onurunu yaşadım” diyen Başkan Yılmaz; “Türk Milleti için Ağustos Ayı, kahramanlık ve zafer ayıdır. 1071 Malazgirt Zaferi, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, yeniden ayağa kalkışının sembolü olmuştur. Geçmişimizden aldığımız güçle Malazgirt ruhu her zaman yol göstericimiz olacaktır. Anadolu’yu ebediyen vatan kılan Sultan Alparslan ve şanlı ecdadımızı, Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Bitlis'in Tatvan ve Hizan İlçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinden ardından Başkan Yılmaz, geçmişi bin yıl öncesine dayanan, dünyanın en büyük Türk-İslam mezarlığı Selçuklu Mezarlığı’na da ziyarette bulundu.

 

Daha sonra MHP ve AK Parti Hasköy İlçe Teşkilat başkanları ve yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, Hasköy’e özgü közde demlenmiş çaylarından içerek, gönüldaşlarıyla sohbet etti.

 

Başkan Yılmaz, Kazakistanlı müzik topluluğu Turan Ethno Folk Band’ın Ahlat Meydanında düzenlenen konserinde de sanatçılarla bir araya gelerek, programa sundukları katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER