Geleceğin otomasyon anlayışını inşa eden çözümlerini tanıtacak

Montaj otomasyonu ve robotik otomasyonda iş ortaklarına ve müşterilerine yüksek katma değer sunan Schunk, 8-11 Haziran 2022 tarihleri arasında “Endüstriyel Dönüşüm” temasıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Win Eurasia Fuarı’nda yer alacak.

Geleceğin otomasyon anlayışını inşa eden çözümlerini tanıtacak

5G teknolojisinin gerçek zamanlı olarak kullanılacağı ve otomasyon uygulamalarının yer alacağı özel alanda yer alacak Schunk, 5 parmaklı insansı eli ürününün yanı sıra otomasyon ve talaşlı imalat ekipmanlarını da fuar ziyaretçileri ile buluşturacak. Dünyanın dört bir yanından gelecek sektör temsilcileriyle buluşmaya hazırlanan şirket, çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcıyı Salon 2’de E120 numaralı standında ağırlayacak.

Robotlu otomasyon ekipmanları, CNC tezgâh iş parçası bağlama sistemleri ve takım tutucuları pazarında dünya lideri olan Schunk, sektöre değer katan fuarlara katılmaya devam ediyor. Müşterilerinin tüm proseslerini verimli, şeffaf ve ekonomik bir şekilde planlamasına imkân tanıyan Schunk, dört gün sürecek Win Eurasia Fuarı’nda otomasyon konusunda lider isimlerle bir araya gelerek küresel ticaret olanaklarını değerlendirecek.

Handshake, Türkiye’de ilk kez bu fuarda

Sanayi ekosistemini buluşturan Win Eurasia’da yenilikçi ürün ve teknolojileriyle fark yaratmaya hazırlanan Schunk, Salon 2’de yer alan E120 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlayacak. Şirket, birçok ürün ve teknolojisiyle katılımcılara birebir deneyimleme imkânı sunacak. Schunk, Almanya’da sektörün standartlarını belirleyen Handshake ürününü de Türkiye’de ilk kez Win Eurasia’da sergileyecek. İnsan elinin hassasiyetini referans noktası olarak kabul eden bu ürün, çok çeşitli kavrama varyantlarını mümkün kılıyor. Fuar boyunca insanlarla iş birliği içinde olduğunu göstermek için katılımcıların ellerini sıkmaya hazırlanan bu ürün 20 serbestlik derecesi ve hissetme özelliğiyle kusursuz bir kavrama sağlıyor.

5G Arena’da bir ilke imza atıldı

Schunk, fuar öncesi yeni nesil iletişim teknolojisi 5G’nin ülkemizde tanıtımı ve etkin bir şekilde kullanımı amacıyla düzenlenen etkinliğe de katıldı. Etkinlikte; Schunk, SICK ve Universal Robots iş birliğiyle, 5G’nin Özelleştirilmiş Mobil Şebeke teknolojisinin kullanıldığı endüstriyel 5G senaryosunda insan-robot-bulut ve sensör etkileşimini gerçek zamanlı olarak gösterildi.

Bu hafta gerçekleşecek Win Eurasia Fuarı’nda da şirket; 5G Endüstri 4.0 Forum alanında ‘’21. yüzyılın Dijital Ekosisteminde 5G Dönüşüm Aktörleri: Cobot, Mobil Robot, Sensör, Akıllı Tutma, Yapay Zekâ’’ panelinde konuşmacı olarak yer alacak.

Win Eurasia’ya ücretsiz olarak katılmak ve Schunk standını ziyaret etmek için etkinliğin web sitesinden ücretsiz kayıt yaptırmak yeterli. Yine aynı site üzerinden online ziyaretçi kayıt formu doldurularak fuar online olarak da takip edilebiliyor.

Muhabir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER