Mersin İdmanyurdu Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Artık Bu Göreve Talip Olmadığını Söyledi.

Mersin İdmanyurdu Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu olağanüstü genel kurul kararı aldı. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bu şartlar altında tekrar başkanlığa talip olmadığını söyledi.
Kahramanlı, konuyla ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüpteki bazı sıkıntılardan dolayı olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını belirtti. Takıma kendisinden başka sahip çıkanın olmadığını, maddi destek sağlayanın bulunmadığını ifade eden Kahramanlı, "Bu iş takım işi, tek başına olmuyor. En ufak bir krizi dahi çözemiyoruz. Artık bu iş tek başına yürümüyor. Sadece maç izlemekle yöneticilik yapılmaz. Böyle hassas bir dönemde herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Ancak yalnız kaldım. Güçlü bir yönetim ve kaynak olması gerekiyor. Ben bugüne kadar elimden geleni yaptım. Bu saatten sonra ben bu göreve talip değilim" dedi.
Futbolcuların içeride 2 maaş alacaklarının bulunduğunu kaydeden Kahramanlı, "Böyle dönemde siz takıma sahip çıkmaz, moral vermez, prim vermezseniz sıkıntı olur ki, oldu. Ben artık göreve talip değilim. Bu kulübü kim alacaksa kasaya bir 10 milyon lira koyması gerekiyor. Bu artık beni aşıyor, sağlığım da buna el vermiyor. Daha önce çok söyledik, ’yazık olur bu takıma’ dedik, ’gelin sahip çıkın’ dedik. Para vermiyorsanız ’kombine alın, reklam verin’ dedik, olmadı. Bu kulübün başka gelir kaynağı yok. Ben artık yoruldum, bu işin taliplisi değilim. Şehrin önde gelenleri ne yapar bilemiyorum. Ben yıllarda bu şehrin takımına hizmet verdim, sağlığımı bozdum, işimi bozdum. Bu saatten sonra bu işi tek başıma yapmam mümkün değil" diye konuştu.
Öte yandan Mersin İdmanyurdu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nın aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 1. oturumunun 7 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Konferans Salonu’nda toplanmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 14 Kasım 2015 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın yapılması hususunu saygıyla duyururuz" denildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER