Çukurova Basketbol, Çanakkale Şehitleri...

Çukurova Basketbol, Çanakkale Şehitlerini unutmadı

Çukurova Basketbol, Çanakkale Şehitleri...

ÇUKUROVA BASKETBOL AİLESİ, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

MERSİN'in Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcisi Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) sporcuları, teknik ekibi ve kulüp personeli, Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü dolayısı ile Türk Bayrağı açtı.

ÇBK, tesislerdeki antrenmanla ligin 26'ncı haftasında deplasmanda oynanacak olan Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mersin ekibinin basketbolcuları, teknik ekibi ve tesis personelleri, antrenman öncesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümünde Türk Bayrağı açarak, şehitlerin unutulmadığını, tarihe yön veren zaferin ise sonsuza dek özgürce kutlanacağı mesajını verdi.

Yaptığı açıklamasında Çanakkale kahramanlarına rahmet dileyen Başantrenör Orak, "Çanakkale, Türk'ün dünyaya karşı yazdığı bir destandır. Yokluk ve yoksulluk içerisinde mücadele ederek, vatanımız için canlarını verip şehit olan kahramanların torunlarıyız. Bağımsız Türkiye'nin temellerini atan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Atamızın da söylediği gibi, 'Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.' Bizler de cumhuriyetin yılmaz bekçileri olarak, bize emanet edilen değerlere sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Hafif sakatlıkları bulunan Fatmanur Karakaş ile İlayda Güner'in yer almadığı idmanda, kondisyon ve şut çalışıldı. 24 Mart Çarşamba günü Adana Atatürk Spor Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak olan mücadele, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER