ÇEVİRGEN: 3 KUPAYI DA KENTİMİZE GETİRECEĞİZ

Başkan Çevirgen ; "Mersin'in birleştirici gücü Çukurova Basketbol Kulübü olarak 3 kupayı da kentimize getireceğiz" dedi.

ÇEVİRGEN: 3 KUPAYI DA KENTİMİZE GETİRECEĞİZ

BAŞKAN ÇEVİRGEN: 3 KUPAYI DA KENTİMİZE GETİRECEĞİZ



Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Başkanı Serdar Çevirgen, Lointek Gernika maçında tribünleri dolduran taraftarlar ve protokol üyelerine teşekkür ederek, "Mersin'in birleştirici gücü Çukurova Basketbol Kulübü olarak 3 kupayı da kentimize getireceğiz" dedi.



Avrupa kupasında üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını kaydeden Başkan Çevirgen, "Bu önemli maçta bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Ali İhsan Su ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanvekilimiz Sayın Ömer Onan başta olmak üzere kıymetli protokol üyelerimize, tribünleri dolduran ve bir dakika dahi susmayıp takımımızın itici gücü olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



Başarıda birlikteliğin önemini vurgulayan Çevirgen, "Yakaladığımız bu birlik ve beraberlik ile aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. '3 kupa tek yürek' sloganımızla, Mersin'in birleştirici gücü Çukurova Basketbol Kulübü olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp 3 kupayı da kentimize getireceğiz" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER