Başkanvekili Altunok, Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Tarihi Taşhan Sokakta faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunarak onların istek ve taleplerini dinledi. 

Başkanvekili Altunok, Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Esnafların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek için sık sık esnaf ziyaretleri yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye birim müdürleri ile birlikte taşhan sokakta faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Başkanvekili Altunok esnaflarla yaptığı görüşmelerde, “İlçemize ve halkımıza yönelik sürdürdüğümüz çalışmalarımızın yanı sıra bugünde esnaflarımızı ziyaret edip, bir bakıma maske, mesafe ve temizlik konusundaki hassasiyetimizi hatırlatarak uyarılarda bulunmak istedik. Virüsle mücadelede daha dikkatli olmalıyız bu konu kesinlikle ihmale gelmez. Bugüne kadar hepimizin bir yakını bir tanıdığı bir arkadaşı mutlaka bu illet hastalığa yakalanmıştır. Ölümle sonuçlanan vakalar ise hepimizi derinden üzmektedir. Belediye olarak ilçe merkezinde yaptığımız kontrollerde esnaflarımız ve vatandaşlarımızda korona virüsle ilgili olarak alınan tedbirlere uymaktadır. Ben buradan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kurallara uymakla, ev ziyaretlerini, komşu ziyaretlerini yapmamakla, gençlerimizin daha dikkatli olmasıyla, toplu yerlerde bulunmayarak, maske, mesafe ve temizlikle sağlıklı günlere dönebileceğimize inanıyorum” diyerek esnaflarla karşılıklı görüşmelerine devam etti. 
Kendilerini ziyaret gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür eden taşhan sokak esnafları, ayrıca şu anda belediye tarafından yapımı devam eden yeni projelerin çok yerinde ve yıllarca halk tarafından özlemle beklenen çalışmalar olduğunu da hatırlattılar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER