Doya Doya 27 Kilo Verdi

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Aysel Aksüy, günlük yemek yeme sayısını artırdığı ve aç kalmadığı diyet programıyla 6 ayda tam 27 kilo verdi.Uzun süredir fazla kiloları yüzünden zorlu bir hayat süren, 2015’in...

Doya Doya 27 Kilo Verdi
Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Aysel Aksüy, günlük yemek yeme sayısını artırdığı ve aç kalmadığı diyet programıyla 6 ayda tam 27 kilo verdi.
Uzun süredir fazla kiloları yüzünden zorlu bir hayat süren, 2015’in Kasım ayında 98 kilo olan Aysel Aksüy (48), zayıflamaya karar verince Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görevli Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz’ün kapısını çaldı. Karagöz, Aysel Aksüy’ün boyu, yaşı, fizyolojik özellikleri ve sosyal hayatını dikkate alarak bir diyet programı hazırladı. Normalde geç kahvaltı ve geç öğle yemeği dışında yemek yemeyen Aksüy, 6 öğün yemeye başladı. Hiç aç kalmayan ve 6 ay boyunca diyet programına harfiyen uyan Aysel Aksüy, 98 kilodan 71 kiloya indi.
54 BEDENDEN 40 BEDENE
Zayıflayınca görüntüsü baştan aşağı değişen, yüzü bile bambaşka bir görünüme kavuşan Aysel Aksüy, 6 ay boyunca günde 6 kez yemek yediği için aç kalmadığını söyledi. Aksüy, “Diyetisyenimin listesini görünce ‘ben şu anda bundan daha az yiyorum. Bu listedeki gibi yemek yersem kilo alırım’ demiştim. Ama Şahika hanım bana açıklama yapınca listeye göre beslendim. 27 kilo verdim. Önceden 54 beden giyiyordum, 40 bedene indim. Hedefim 38’e inmek” dedi.
Diyetisyen Ayşe Şahika Karagöz ise Aysel Aksüy’ün diyet programına uyarak sağlıklı bir şekilde zayıfladığını ve örnek olduğunu söyledi. Karagöz, Aysel Aksüy’ün verdiği 27 kilonun 17 kilosunun yağ olduğunu vurguladı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER