Üstün Başarı Gösteren Öğrencilerle

KAYMAKAM YUNUS EMRE BAYRAKLI VE BELEDİYE BAŞKANI ALPASLAN ÜNÜVAR LGS’DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Üstün Başarı Gösteren Öğrencilerle

KAYMAKAM YUNUS EMRE BAYRAKLI VE BELEDİYE BAŞKANI ALPASLAN ÜNÜVAR LGS’DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Gülnar İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI, Gülnar Belediye Başkanı Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KADİM ve öğretmenler ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programında, 6 Haziran 2021 tarihinde yapılan LGS sınavında 400 puan üstü alarak, üstün başarı gösteren Gülnarlı öğrencilerle bir araya geldiler.

İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI programda yaptığı konuşmada; “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bu pandemi sürecinde de elbette zorluklar oldu ama sizler çalışarak, üstün başarı gösterebildiniz. Gülnar özel bir yer. Gülnar’ın insanlarının, öğrencilerinin, çocuklarının özelliği var. Gülnar’ın insanları başarılı insanlar, okumayı seven, eğitimi öğretimi seven, aynı zamanda memleketine faydalı insanlardır. Sizlere emek veren, sizlere kıymet veren, sizlerin bu süreçte yanında olan ailelerinizi tebrik ediyorum. Sizleri bu süreçte hiçbir zaman yalnız bırakmayan öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Sizlerin elde edeceği başarılar Gülnar’ın gurur kaynağı olacaktır. Siz kıymetli öğrencilerimize başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR programda yaptığı konuşmada; “Kıymetli öğrencilerimiz sizlerle gurur duyuyoruz. Başarılarınızla birlikte anne babamızdan onların anne babalarından öğrendiği geleneğimiz, göreneğimiz, inançlarımız ve değerlerimize sahip çıkarak ülkemize daha yararlı, daha başarılı olacağınıza inancımız tamdır. Biliyorsunuz bende bir öğretmenim. Gerçekten öğretmenlik mesleği farklı bir meslek. Ben bu konuda fedakarlıklarıyla sizleri yetiştiren, başarılarınızı sağlayan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayatınızda gireceğiniz bütün sınavlarda başarılı olursunuz. Belediyemizin kapıları tüm öğrencilerimize her zaman açık. Ben sizleri yetiştiren kıymetli ailelere, değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizleri gururlandıran siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER