Pompeiopolis Plajına Engelli Rampası

Pompeiopolis Plajına Engelli Rampası Yerleştirildi

Pompeiopolis Plajına Engelli Rampası

Pompeiopolis Plajına Engelli Rampası Yerleştirildi

Mezitli'de yaşayan vatandaşların daha rahat ve hijyenik şartlarda denize girmesi amacıyla Milli Emlak Müdürlüğünden 5 ayrı noktayı kiralayarak çalışmalara başlayan Mezitli Belediyesi, sahillerde yeni uygulamalara imza atmaya başladı.

Ücretsiz şemsiye, şezlong ve duşlar koyarak Viranşehir Pompeiopolis Parkı Plajında özel aile bölümü oluşturan Mezitli Belediyesi, oluşan talep üzerine engelli rampası yerleştirdi. Engelli vatandaşların daha kolay yararlanacağı şekilde Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından özel tasarlandı.

Engelli vatandaşların rahatlıkla denize girebileceği rampa, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Engelli bireyler, rampa ile güneşin ve denizin tadını tam olarak çıkaracaklar.

İki yıla yakın bir çaba sonrası Mezitli'de 5 ayrı noktayı kiraladıklarını, vatandaşlara temiz plaj ve ücretsiz şezlong, şemsiye hizmeti sunduklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Bir süredir yaptığımız farklı düzenlemelerle plajlarımızı vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda kullanımına sunduk. Çok önemli geri dönüşler aldık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda plajlarımızı daha iyi hale getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Milli Emlak Müdürlüğünden kiraladığımız 5 ayrı noktaya duş, şezlong, şemsiye gibi ücretsiz hizmetler sunarken görevliler yerleştirerek asayiş ve temizlik açısından da güvenli plajlar oluşturduk. Yine aileleriyle birlikte denize girmek isteyen vatandaşlarımıza da özel ücretli bölüm oluşturarak bazı ayrıcalıklı hizmetler sunmaya başladık. Büfe hizmetinin yanı sıra, giyinme ve duş kabinlerini, plajları diledikleri gibi kullanabiliyorlar. Mezitlililer her şeyin en iyisine layıklar" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2021, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER