Mezitli Zafer Yürüyüşüne Hazırlanıyor

Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu meşaleli yürüyüşle kutlayacak. Başkan Tarhan'ın binlerce vatandaşla birlikte yaptığı geleneksel hale gelen yürüyüşün ardından sanatçı Zeynep Bakşi Karatağ, muhteşem bir konserle bayram coşkusunu doruğa taşıyacak.

Mezitli Zafer Yürüyüşüne Hazırlanıyor

Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bu yıl da geleneksel hale gelen meşaleli yürüyüş ve arkasından gerçekleşecek muhteşem bir konserle kutlayacak.

Akdeniz Mahallesi Cuma Pazarı önünden saat 19.00'da başlayacak yürüyüşte, meşale ve ışık şovlarının yanı sıra Türkiye'nin en uzun Atatürk ve Türk Bayraklarından birini açılacak. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, binlerce cumhuriyet ve Atatürk sevdalısının yanı sıra milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ile birlikte slogan ve marşlar eşliğinde yürüyecek.

Zeytinli Cadde üzerinde bulunan Amfi Tiyatroda sona erecek olan yürüyüşün ardından Türk halk müziğinin ve özgün müziğin yeni kuşak temsilcilerinden Zeynep Bakşi Karatağ, Zafer Bayramı coşkusunu tüm Mezitlililerle paylaşacak. Zeynep Bakşi Karatağ 'Niye Çattın Kaşlarını', 'Kendim Ettim Kendim Buldum' ve 'Dağlar Dağlar', 'Adaletin Bu mu Dünya', 'Bir Fırtına Tuttu Bizi' gibi türkülerini binlerce müzik severle birlikte söyleyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER