Mezitli Belediyesi Evlere İftar Servisi Yapıyor

Mezitli Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan iftar yemekleri belediye çalışanları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine dağıtılıyor.

Mezitli Belediyesi Evlere İftar Servisi Yapıyor

Mahalle muhtarları ile yapılan görüşmelerde belirlenen vatandaşlar, korona virüsünün olası etkisi altında kalmadan evlerinde ailesiyle birlikte iftar açma şansı yakalıyor.

Mezitli’de yaşayan vatandaşların oruç ibadetlerini gerçekleştirirken çok önemli bir sosyal buluşma alanı olan iftar çadırlarının korona virüsü nedeniyle bu yıl kurulamadığını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Her yıl farklı mahallelerde kurduğumuz iftar çadırlarımızı maalesef bu yıl korona virüsü nedeniyle kuramadık. Buna rağmen özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın iftarlarını yapabilmesi için evlerine dağıtmayı uygun bulduk. Aşevimizde pişirdiğimiz 4 farklı çeşit yemeği her gün yüzlerce evimize dağıtarak vatandaşlarımızın evlerinde iftarlarını açmalarını sağlıyoruz. Temennimiz kısa sürede bu virüs belasını atlatarak normal yaşama dönmektir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER