Uyuşturucu Zanlıları Adliyede

Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen 'şafak' operasyonunda gözaltına alınan 43 kişi adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu Zanlıları Adliyede

Mersin emniyet-müdürlüğü-haberleri/328" title="Emniyet Müdürlüğü">Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aylar süren istihbari bilgiler sonrası uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 'torbacı' tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik 11 Mayıs günü operasyon düzenledi. Özel Harekat polisleri ile Asayiş ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, 320 polis önceden belirlenen 32 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonun ilk gününde 24 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, devam eden çalışmalarda gözaltı sayısı 43'e ulaştı. Şüphelilerle birlikte bir miktar uyuşturucu ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 2 bin 380 lira paraya da el konuldu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve aralarında kadınların da bulunduğu 43 şüpheli, bugün sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler daha sonra Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER