Polis Göz Açtırmıyor

Mersin Polisi sokak satıcılarına nefes aldırmıyor, sık sık adresler yaptığı baskınlarla uyuşturucu tacirlerinin gençlerimiz zehirlemesine fırsat verdirmiyor.

Polis Göz Açtırmıyor

 Mersin polisi, son üç ay içerisinde 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda; 144 kilo esrar, 1 kilo 200 gram kokain ve 38 gram eroin ele geçirdi. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınanlardan 13 kişi ise tutuklandı. 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satan, aracılık eden ve temin eden, 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Gençleri zehirleyerek hayatlarını karartan sokak satıcılarına yönelik son 3 aydır düzenlenen operasyonlarda 144 kilo 130 gram esrar, 1 kilo 200 gram kokain ve 38 gram eroin ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınanlardan 13 kişi ise tutuklandı.

Son olarak Mersin, Adana ve Mardin illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki ifadelerinin devam ettiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER