Minik Kursiyerlerden 'kıvılcım Dansı'

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği 'Kıvılcımların Dansı' gösterisi büyük beğeni kazandıv

Minik Kursiyerlerden 'kıvılcım Dansı'

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen gösteride salon tamamen doldu. Minik kursiyerlerin büyük bir başarıyla sergilediği gösteride, çocukların profesyonel dansları ve koreografi büyük alkış aldı. Bir saatlik gösteride ailelerinin karşısında ilk kez sahne alan minik dansçılar, gösteri boyunca hiç heyecanlanmadan ve hata yapmadan şovlarını tamamladılar. Türkiye'nin değişik yörelerine ait oyunları belli bir senaryo içinde ve göz alıcı kostümleriyle sergileyen minik kıvılcımlar, gelecek için büyük umut verdiler.

Gösterinin sonunda sahneye gelerek dansçıları kutlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Özyurt ile Halkla İlişkiler Müdürü Nazlı Seçer, minik dansçıları tebrik ettiler. Bu gösterinin, Başkan Macit Özcan'ın kültüre ve sanata verdiği değerin bir göstergesi olduğunu kaydeden Nazlı Seçer, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu muhteşem gösterisini izlerken çok duygulandım. Böyle evlatlar yetiştirdikleri için bu çocuklarımızın anne-babalarını kutluyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER