Alkollü Şahıs Belediye Binasına Molotofla Saldırdı

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde alkollü olduğu belirtilen şahıs belediye binasına molotof kokteyli attı. Belediye önünde alevler çıktığını fark eden vatandaşlar yangını söndürdü.

Alkollü Şahıs Belediye Binasına Molotofla Saldırdı

Olay, dün gece geç saatlerde meydana geldi. Sarhoş olduğu belirtilen M.M., Limonlu Belediyesi önüne gelerek araçlara zarar verdi. Şahsın yanında bulunan diğer gençler ise M.M.'yi ikna ederek saldırılardan vazgeçirmeye çalıştı. Arkadaşlarının iknasının sonuçsuz kalması üzerine M.M., iddiaya göre üç adet molotof kokteylini bina girişinin yan tarafındaki zabıta birimine attı. Bina önünden alevlerin yükseldiğini gören bazı vatandaşlar yangını söndürerek binanın yanmasını önledi.

Güvenlik güçleri tarafından bina içi ve dışında yapılan incelemenin ardından güvenlik kamerası kaydına yakalanan M.M. gözaltına alındı.

Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, yaşanan olayın bir terör saldırısı olmamasının bir nebze sevindirici olduğunu belirterek, "Kendi kasabamızın gençleri. Alkol almaları sonrasında gerçekleşen bir olay. Gençlerle bir sorunumuz yoktur. Kamuya zarar verdikleri için yasal şikayetimizi yaptık. Hem kendileri hem de aileleri bizi seven sayan insanlar. Oturup konuşup olayın sebebini araştıracağız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER