Volkan Beşiktaş maçında yok!

Spor Toto Süper Final'in 3. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde dizinden sakatlanan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel'in, 3 Mayıs Perşembe akşamı Süper Final 4. hafta maçında Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyeceği açıklandı.

Volkan Beşiktaş maçında yok!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final'in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü.

Dün akşam oynanan Beşiktaş maçında on birinde başlayan oyuncular, rejenearasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 3 grup halinde yaptıkları 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda pas organizasyonları çalışmasının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı.

VOLKAN DEMİREL, ALEX VE MOUSSA SOW KATILMADI

Dünkü Beşiktaş maçında sol dizine aldığı darbe nedeniyle maç sırasında ve maç sonrasında dizine dikiş atılan Volkan Demirel, sakatlığı süren Moussa Sow ile Alex de Souza antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sezer Öztürk ise, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertli ekip Beşiktaş maçı hazırlıklarına 1 Mayıs Salı günü (yarın) Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11:00'de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER