Cuma namazından çıkışta sabun dağıtıldı

Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını sürecinde Mersinlililer’in sağlığı için pek çok farklı alanda tedbiri elden bırakmıyor. Cuma namazından çıkışta sabun dağıtıldı

Cuma namazından çıkışta sabun dağıtıldı

BÜYÜKŞEHİR’DEN 13 İLÇEDEKİ 16 CAMİDE 5 BİN SABUN PAKETİ DAĞITIMI

Uzun zaman sonra camilerde kılınmaya başlanan Cuma Namazı dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 13 ilçedeki toplam 16 camide 5 bin sabun paketi dağıttı.

Koronavirüs salgını sürecinde Mersinlililer’in sağlığı için pek çok farklı alanda tedbiri elden bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, ibadethaneleri de unutmuyor. Salgın tedbirleri kapsamında toplu ibadet ve faaliyetlere ara verilen camilerde yeniden ibadetler başladı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Cuma Namazı dolayısıyla 13 ilçedeki 16 camide toplam 5 bin sabun paketi dağıttı.

Sabun paketlerinin üzerinde uyarıcı mesajlar da yer alıyor

Büyükşehir Belediyesi, uzun zaman sonra camilerde kılınmaya başlanan Cuma Namazı dolayısıyla ibadetlerini yerine getirmeye giden vatandaşların Koronavirüs’ten korunabilmeleri için hem uyarıcı mesajların yer aldığı hem de içerisinde sabunların bulunduğu paketleri tek tek dağıttı.

Üzerinde “Tedbirde Birlik, Birlikte Mesafe” mesajının yer aldığı tüm paketler, Akdeniz’de Ulu Camii, Yenişehir’de Muğdat (Hz. Mikdat) Camii,  Mezitli merkezde Ulu Camii, Toroslar’da Hz. Hamza Camii, Tarsus’ta Ulu Camii, Çamlıyayla’da Sebil Merkez Camii, Erdemli’de Ulu Camii, Silifke’de Merkez Alaaddin Camii ile Zeytinli Camii, Anamur’da Otogar Camii ile Merkez Camii, Bozyazı’da Denizci Mehmet Camii, Mut’ta Laal Paşa Camii ve Selimiye Camii ile Aydıncık’ta liman içi ile Gülnar’da eski otogar içerisinde dağıtıldı.

Cuma Namazı çıkışında Büyükşehir Belediyesi’nin sabun paketi dağıttığını gören vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cuma namazından çıkışta sabun dağıtıldı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER